Factuur voorbeeld

Factuur voorbeeld

Op deze pagina staan diverse factuur voorbeelden. Buiten de verschillende software programma's en online programma's, kunt u uw factuur in bijvoorbeeld Word of Excel maken.

U kunt uw factuur een eigen karakter geven door middel van de lay-out te veranderen. Denk bijvoorbeeld aan het invoegen van uw eigen logo. Let er wel op dat de gegevens duidelijk op uw factuur vermeld staan en dat uw factuur overzichtelijk is.
Voorbeelden
U kunt de diverse voorbeelden hierboven bekijken of op onderstaande links downloaden. Meer informatie over de verplichte gegevens op de factuur vind u terug bij factuur informatie. Zorg er voor dat uw accountant of boekhouder de factuur eerst even bekijkt. De indeling kunt u voor een groot deel zelf bepalen, alleen dient u wel alle verpklichte informatie te vermelden.
Voorbeelden via google Docs

Download voorbeeld factuur Excel (product factuur)

Download voorbeeld factuur Excel (uren factuur)

Download voorbeeld factuur Excel (Product factuur BTW 6 en 19)

Download voorbeeld factuur Word

Download voorbeeld factuur Word (uren factuur BTW verlegd)

Download voorbeeld creditfactuur Excel


Voorbeeld stap voor stap

Wanneer u weinig ervaring heeft met de computer kunt u met behulp van ons stappenplan uw factuur in Word maken. Daar wordt eenvoudig uitgelegd hoe u een juiste factuur kunt opstellen.

Stap voor stap een factuur maken in Word
De voorbeelden op deze site zijn om u een idee te geven. Juist een factuur en uw lay-out geven uitstraling aan uw bedrijf.
Op onze site vindt u ook meer informatie over het opzetten van een administratie. Voor startende ondernemers is het goed vanaf het begin een goede administratie op te zetten. Wanneer u er in het begin even wat tijd in investeerd, verdient dat zich al snel weer terug.
Meer informatie over de BTW percentages op de factuur vind u onder BTW tarieven.